Contactgegevens 1op1bewind


1op1bewind.nl


Marloes Bottenberg, beschermingsbewindvoerder

Bewindvoerder:
Marloes Bottenberg

Telefoonnummer: 06-12472888
email

1op1bewind.nl
KvK. 62988263

Correspondentieadres:
Postbus 80
7150 AB Eibergen

Telefonisch bereikbaar


1op1Bewind is telefonisch bereikbaar:

Maandag 8:30-10:30
Dinsdag 8:30-10:30
Woensdag 16:00 – 19:00
Donderdag 8:30-10:30
Vrijdag 8:30-10:30


Naast de telefonische bereikbaarheid kunt u ook altijd mailen. E-mails worden ook buiten de telefonische bereikbaarheid beantwoord. Tevens krijgt u binnen 1 werkdag een reactie.


Moderne bewindvoerder
1op1Bewind is ook bereikbaar via 
Whatsapp. 06-12472888

Contactformulier


Voor- en achternaam:

Emailadres:

Telefoonnummer:

Woonplaats:

Vraag / opmerking:

captcha

1op1bewind
1op1bewind
Foto's uit het bericht van 1op1bewind
Iedereendoetmee in Winterswijk
📸👉Kan jij armoede in een foto vast leggen? Stuur je foto dan voor 15 november naar fotowedstrijd@winterswijk.nl
Voor meer informatie: https://bit.ly/2OPxfae
1op1bewind
1op1bewind
Vang armoede in beeld
Iedereendoetmee in Winterswijk
WINTERSWIJK - Hoe vang je armoede in beeld? Deze uitdagende klus legt de gemeente Winterswijk haar inwoners voor middels een fotowedstrijd die op 15 oktober van start gaat.

"Armoede kent vele gezichten, geuren en kleuren maar om dat allemaal vast te leggen in een treffende foto lijkt me nog een hele klus", aldus wethouder Wim Aalderink. Samen met wethouder Elvira Schepers is hij kartrekker van de opgave Winterswijk Armoedevrij 2040.

Daarmee wil politiek Winterswijk dat armoede in 2040 volledig uit Winterswijk is verdwenen. Dat staat ook letterlijk in het coalitieakkoord zoals dat eerder dit jaar door de voltallige raad unaniem is aangenomen. "Een buitengewoon ambitieuze uitdaging", weet wethouder Elvira Schepers. "We zijn er volop mee bezig en we zien al de eerste resultaten. Dat is misschien allemaal nog niet zo zichtbaar maar dat lijkt een kwestie van tijd."
Om de Winterswijkers direct een rol te geven bij uit aangaan van deze uitdaging is de fotowedstrijd bedacht. Iedere inwoner heeft waarschijnlijk een ander beeld bij armoede. Aan hen wordt gevraagd een beeld vast te leggen.

De foto´s worden door een deskundige jury bekeken. Iedereen kan meedoen aan deze fotowedstrijd. "Ik daag iedere Winterswijker uit zijn fototoestel of mobiele telefoon te pakken", aldus wethouder Wim Aalderink. Voor de winnaar, die op 15 november bekend gemaakt wordt, zijn mooie prijzen te verdienen.
Foto's kunnen worden gemaild naar: fotowedstrijd@winterswijk.nl. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Ingezonden foto's zijn eigendom van de organisatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend.
1op1bewind
1op1bewind
1op1bewind
Ben jij al ingeschreven via je intermediair? Of ben jij een intermediair en bekend met onze doelgroep?
Met nog slechts een paar weken alvorens onze inschrijving sluit, hebben wij nog ruimte voor nieuwe aanmeldingen.
Aanmelden voor intermediairs kan via onze website

https://www.sinterklaasbank.nl/
1op1bewind
1op1bewind
Te gek! Vandaag een stapel giftcards ontvangen van de H&M t.w.v. €150,- per kaart voor mijn klanten tussen de 12 en 20 jaar. Nationaal Fonds Kinderhulp wil dat kinderen en jongeren het schooljaar positief en vol zelfvertrouwen beginnen. Met een outfit waar ze trots op kunnen zijn! Bedankt Kinderhulp& H&M
1op1bewind
1op1bewind
We zijn op zoek naar een sociaal werker voor 32 uur per week. Durf jij deze uitdaging aan om voor de pilot opgave Armoedevrij Winterswijk 2040 aan de slag te gaan? Meer info op https://bit.ly/2xxquA0
1op1bewind
1op1bewind
Ben jij iemand die van aanpakken weet? En help je graag mensen op een praktische manier verder? Dan ben jij de budgetcoach die we zoeken voor de pilot opgave Armoedevrij Winterswijk 2040. Lees meer over deze functie op https://bit.ly/309DWGD

1op1Bewind op Facebook

1op1Bewind op Facebook